Pécsi Tudományegyetem

BORkultúra szabadEGYETEM

 

 

Bonbonok és borok, avagy a csokoládé és a bor

Nyomtatóbarát változatPDF változat

 

Szekszárdi borokat és hozzájuk hangolt kézműves bonbonokat kóstolhattak a BORkultúra szabadEGYETEM januári eseményének hallgatói a PTE KPVK-n megtartott Bonbonok és borok, avagy a csokoládé és a bor című előadáson.

 

 

Képgaléria

 

Első hallásra bizonyára sok ember számára furcsának tűnik az ötlet, hogy egyszerre kóstoljon bort és csokoládét. Főként, ha nem édes desszertborokról, hanem tipikus száraz testes szekszárdi vörösborokról van szó. Személyes tapasztalatunk nyomán úgy véljük, ez legfeljebb addig van így, míg ezt a különleges kulináris élményt meg nem tapasztaljuk. Azok, akik ellátogattak a BorEgyetem szerdai előadására, azt is megtudhatták, hogyan érdemes a bort és a csokoládét együtt kóstolni

Tovább a cikkhez

 

rovat: 
You shall not pass!